Εταιρεία

Είμαστε μια μεταφορική εταιρεία, με εξειδίκευση στις εθνικές μεταφορές εμπορευμάτων και έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τα σύγχρονα γραφεία μας στεγάζονται σε μεγάλες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σε απόσταση αναπνοής από τη βιομηχανική ζώνη και το λιμάνι της πόλης.

Η αρχή

Η ιστορία μας ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ᾽80, όταν ο Πέτρος Καλαϊτζής, ακολουθώντας τη μακρά οικογενειακή παράδοση, μπήκε στον χώρο των μεταφορών, με πολλή όρεξη για δουλειά και το όραμα να χαράξει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή. Η ίδρυση της ατομικής του επιχείρησης δεν άργησε να ακολουθήσει. Στα επόμενα χρόνια η εταιρεία εξελίχθηκε, μεγάλωσε, άλλαξε μορφή, πήρε ώθηση από την ενεργό συμμετοχή της επόμενης γενιάς κι έφτασε να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Στην Kalaitzis Transport, είμαστε μόνιμα προσανατολισμένοι στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Μέσα στα χρόνια επενδύσαμε στην ανάπτυξη του στόλου μας, ξεκινώντας με την απόκτηση του πρώτου ιδιόκτητου φορτηγού το 1994. Σήμερα, έχουμε φτάσει να μετράμε 15 ιδιόκτητα φορτηγά. Εξακολουθούμε να πρωτοπορούμε στον κλάδο των εθνικών μεταφορών, συνεχίζοντας δυναμικά την πορεία μας προς την επιτυχία.

Οι αξίες μας

Σημασία δεν έχει απλώς τι κάνεις, αλλά πώς το κάνεις. Στην Kalaitzis Transport αντιμετωπίζουμε κάθε αποστολή, από την ευκολότερη μέχρι την πλέον απαιτητική, με τις ίδιες αξίες, που μας χαρακτηρίζουν από το ξεκίνημά μας. Αυτές μας καθοδηγούν στην επαγγελματική μας πορεία, ανοίγοντας νέους δρόμους για την εξυπηρέτησή σας.

Στην Kalaitzis Transport είμαστε περήφανοι για όλους τους πελάτες μας. Ανάμεσά τους, βρίσκονται κάποιες από τις μεγαλύτερες εγχώριες εταιρείες, που μας επιλέγουν σταθερά για τη μεταφορά των εμπορευμάτων τους.

H εμπιστοσύνη τους είναι η μεγαλύτερή μας επιβράβευση. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συνεχίζουμε με αμείωτο δυναμισμό την πορεία μας στον κλάδο των εθνικών μεταφορών, έτοιμοι να χαράξουμε νέες διαδρομές και να υποδεχτούμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας

Ανθρώπινο δυναμικό

Στην Kalaitzis Transport επενδύουμε στον άνθρωπο.

Ο στόλος των φορτηγών μπορεί να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δραστηριοποίηση στον κλάδο των μεταφορών, αλλά πιστεύουμε ότι η επιτυχία κάθε αποστολής, είναι άμεσα συνδεμένη με τους ανθρώπινους χειρισμούς. Δίχως την πολύτιμη συμβολή του προσωπικού μας, δεν θα είχαμε φτάσει τόσο μακριά.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των ανθρώπων μας, φροντίζοντας να στελεχώνουμε την ομάδα μας με άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες οδηγούς, που επιδεικνύουν πάντα υπευθυνότητα και συνέπεια στον δρόμο και αντιμετωπίζουν κάθε δρομολόγιο που εκτελούν με τον ίδιο υποδειγματικό επαγγελματισμό.

Εξίσου σημαντική είναι η συμβολή του διοικητικού μας προσωπικού, που φροντίζει να οργανώνει και να διεκπεραιώνει κάθε μεταφορά, με απόλυτη συνέπεια, έλεγχο κάθε παραμέτρου και πιστή τήρηση των χρόνων παράδοσης.

kalaitzis-about

Σημαντικοί σταθμοί της εταιρείας μας

1994
απόκτηση πρώτου ιδιόκτητου φορτηγού
2007
ίδρυση εταιρείας "ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΙΜΕ ΕΠΕ "
με έδρα τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και στόλο 4 ιδιόκτητων φορτηγών
2009
ανάπτυξη στόλου με 5 ιδιόκτητα φορτηγά και 5 συνεργαζόμενα
2016
μετεγκατάσταση στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης
10 ιδιόκτητα φορτηγά
2020
μετονομασία σε Kalaitzis Transports
/ 15 ιδιόκτητα φορτηγά
https://kalaitzis-transport.gr/wp-content/uploads/2021/03/received_672689939784800.jpeg
https://kalaitzis-transport.gr/wp-content/uploads/2021/03/20200201_135151-Custom.jpg
https://kalaitzis-transport.gr/wp-content/uploads/2021/03/20200513_160903-Custom.jpg
https://kalaitzis-transport.gr/wp-content/uploads/2021/03/FB_IMG_1497341377320.jpg

Καλέστε για εκτίμηση

https://kalaitzis-transport.gr/wp-content/uploads/2021/03/KALAITZIS_LOGO_HORIZONTAL_w.png
Είμαστε μια μεταφορική εταιρεία, με εξειδίκευση στις εθνικές μεταφορές εμπορευμάτων με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και γραφεία σε μεγάλες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σε απόσταση αναπνοής από τη βιομηχανική ζώνη και το λιμάνι της πόλης.
footer-pic-kalaitzis

Τηλεφωνικό Κέντρο

+30 2310 701 265

Διεύθυνση

Πάροδος Ολύμπου, Καλοχώρι
57009 Θεσσαλονίκη

Newsletter

    Kalaitzis 2022 © All Rights Reserved | Κατασκευή Ιστοσελίδων Gama Advertising